Nieuwtjes
 • JVK 2017 28/29 oktober! (Herfstvakantie)

  JVK 2017 28/29 oktober! (Herfstvakantie)

    Altijd al willen weten hoe het in het oude Rome was?  Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober zal het terrein van de EOS/ …
 • Ouder & Kind Weekend 2017!

  Ouder & Kind Weekend 2017!

  17 & 18 Juni vindt het jaarlijkse Ouder Kind Weekend plaats. In verband met het 80-jarige jubileum van de groep is het hele gezin uitgenodigd! …
 • Jubileum 13 mei 2017: Laatste inschrijving!!!

  Jubileum 13 mei 2017: Laatste inschrijving!!!

  Aanstaande zaterdag viert EOS/St Hubertus haar 80-jarig jubileum tijdens de reünie! Van 14u tot 23u zijn er tal van activiteiten en is er de mogelijkheid …
 • Rabobank clubkas campagne 2017

  Rabobank clubkas campagne 2017

  Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.  Steunt u ons ook dit jaar weer?
 • Jantje Beton 2017

  Jantje Beton 2017

  Geef tijdens de collecte van 2017! Van 13 t/m 25 februari 2017 is de Jantje Beton Collecteweek. Doordat onze groep meedoet, halen wij geld op voor extra speelmogelijkheden voor …
Scouting EOS/St.Hubertus
Scout worden

Vrijwilliger worden

Scouting EOS/St. Hubertus is een bloeiende vereniging met ruim 120 leden in Terneuzen. Ben jij op zoek naar een leuke en actieve klus bij onze gezellige groep? Wij kunnen namelijk altijd een extra handje gebruiken! Afhankelijk wat jij leukt vind om te doen kun je aan de slag als leiding van een bepaalde leeftijdsgroep, als bestuurslid of in een ondersteunende rol!

vrijwilligers

Wat betekent vrijwilliger bij onze scoutinggroep?
Alle activiteiten bij Scouting EOS/St. Hubertus worden uitgevoerd door vrijwilligers. Onze groep is een van de vele groepen die is aangesloten bij Scouting Nederland. In navolging van Scouting Nederland heeft onze groep als doelstelling jongeren een plezierige, leerzame vrijetijdsbesteding te bieden. Tevens proberen wij een bijdrage te leveren aan de vorming van de persoonlijkheid van de jeugdleden. Hiervoor zijn alle extra handen die geboden worden heel erg welkom!

En dan…. je vrijwilligersgroep kiezen!
Er is altijd behoefte aan leiding deze zijn elke zaterdagmiddag actief bezig met een groep van 15 a 20 kinderen. Van te voren een programma in elkaar zetten voor de komende zaterdagen. Bekijk het uitgebreide functieprofiel voor een leidinggevende.

Ook zijn er een hoop ondersteunende functies zoals de werkploeg, de poetsploeg en de oud-papierploeg. Deze groepen zorgen achter de schermen dat de verschillende speltakken elke zaterdagmiddag de bijeenkomst kunnen houden.

Neem contact op!
Staat er iets tussen wat jij helemaal te gek vind om te doen? Neem dan snel contact op met onze scouting groep. Staat er niks tussen wat jou iets lijkt maar wil je wel een handje helpen? Neem dan ook snel contact op en we bekijken wat de mogelijkheden zijn.