Scouting EOS / St. Hubertus Terneuzen werkt hard aan haar nieuwe website! Ondertussen zijn we al zo ver in het ontwikkelen van de site dat we tot de invulfase zijn gekomen… Afbeeldingen, gebruikersgegevens, kleuren, logo’s, alles moet worden aangeleverd om leven in de nieuwe site te blazen.

Hoewel de Scoutinggroep voorheen ook al een prima functionerende website had, werd het, wegens door compatibiliteit op bepaalde apparaten, tijd voor een modernere look. Een technische Rowan werd gevraagd voor het realiseren van de site en heeft tot nu toe vrijwel al zijn vrije uren op eigen initiatief en uit alle liefde in het ontwikkelen van het nieuwe eos-sthubertus.nl gestoken. Het bestuur heeft de Rowan een lijst van eisen meegegeven waarmee hij aan de slag kon. De site moet o.a. onderhoudsvrij zijn, toegankelijk zijn voor iedereen en het vertrouwde EOS / St. Hubertus kleurenschema aanhouden. Na veel wikken en wegen is de site geworden zoals u het nu ziet.

Binnenkort wordt ook het ledensysteem van EOS uitgebracht, waarmee de administratie van de groep gemakkelijk op peil kan worden gehouden, leiding -bijvoorbeeld in het geval van nood- makkelijk de contactgegevens van uw kind kunt opzoeken. Over deze site functionaliteiten hoort u zo snel mogelijk meer.