A.A.P

A.A.P. Staat voor Anoniem Aanspreek Punt

Soms kan het moeilijk zijn om iets kwijt te kunnen bij een vereniging. Zo wil je bijvoorbeeld een verbeterpunt melden, maar weet je niet waar je dat het beste kunt doen. Of misschien wil je graag anoniem blijven. Bij ons kan dit allemaal.

Wat is het A.A.P.?

EOS/St. Hubertus heeft een A.A.P. Nee, niet het dier, maar een Anoniem Aanmeld Punt. Dit is een manier voor alle jeugdleden, ouders en leiding om anoniem een brief te sturen naar de vertrouwenspersonen en/of de groepsraad.

Wat gebeurt er met mijn brief in het A.A.P.?

Enkel de vertrouwenspersonen hebben toegang tot uw brief (zowel fysiek als digitaal). Zowel alle brieven worden in de eerstvolgende groepsraad besproken. Zo nemen we alle brieven serieus, en wordt je stem gehoord.

Waar vind ik de fysieke A.A.P.?

De fysieke locatie hiervan kunt u nog altijd vinden bij de hoofdingang, recht voor de verkenner-deur. Er hangt altijd een rolletje papier en er ligt altijd een pen klaar. Na het schrijven van uw brief kunt u hem in de brievenbus doen. Enkel onze vertrouwenspersonen hebben de sleutel van deze brievenbus, dus je hoeft niet bang te zijn dat je brief in verkeerde handen valt!

Hebben jullie een digitale A.A.P.?

Omdat we merkte dat het niet altijd handig is om fysiek een brief in de brievenbus te doen, hebben we sinds kort een digitale versie waar ook hierin anoniem een brief verstuurd kan worden. Scan de code hieronder met je telefoon of klik op de afbeelding om het anonieme formulier te openen!