Samen met vriendjes, vriendinnetjes,
Scheuremaar, Juf Pompedom en alle
andere bewoners van Hotsjietonia beleven
kinderen van 5 tot 7 jaar bij Scouting iedere
week de leukste en spannendste avonturen.
De bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur en spelen in fantasiedorp Hotsjietonia. Bevers houden vooral van spelen. Spelen in de natuur, sportief spelen, toneelspelen of gewoon samen spelen. Spelenderwijs ontdekken ze de wereld om zich heen.

De leiders van de Bevers spelen mee. De een speelt Pompedomp, de ander Scheuremaar. Weer een ander is Lange Doener. Allemaal hebben ze hun eigen talenten en bovendien een goede opleiding. Ze volgen trainingen en cursussen. Een serie handboeken ondersteunt de leiding bij het bedenken van het spel. Uw kind is bij Scouting in goede handen.

Bevers spelen niet alleen met Lange Doener en zijn vrienden, maar ook met elkaar. In een groep van hooguit 16 kinderen. Net als bij oudere Scouts kennen Bevers hun eigen gebruiken. Ze worden Bevermanieren genoemd. Bevermanieren liggen echter niet vast. Ze zijn speels en bevorderen vooral het groepsgevoel. Zo leren de Bevers spelenderwijs samen te werken.

De bevers komen iedere week samen in ons clubgebouw aan [cp_modal id="cp_id_3e633"]Zuiderparklaan 16, in Terneuzen[/cp_modal]. Ze beginnen om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Heb jij ook zin om met ons mee te komen doen, kijk dan snel op onze Scout worden pagina!