Iedere week iets nieuws, geks, spannends,
uitdagends en avontuurlijks beleven:
Dat is Scouting voor meisjes van 7 tot 11 jaar.

Meisjes van deze leeftijd worden bij ons kabouters genoemd. Kabouters spelen in het Bambilië-thema. In het land Bambilië reizen de kabouters langs de verschillende dorpjes waar ze de spannendste avonturen beleven. Dit doen ze door samen met andere kabouters in volkjes te spelen.

De leiders van de kabouters hebben namen die uit Bambilië komen. Er is er eentje die Flienouk heet, er zijn ook Filius en Knorbin. Allemaal hebben ze hun eigen talenten en bovendien een goede opleiding. Ze volgen trainingen en cursussen. Ze helpen de volkjes en begeleiden de kabouters door het fantasieland.

“Maar waar ligt dan Bambilië,” zul je vragen. Tja, als je er echt graag naar toe wilt, dan kom je er vanzelf! Bij Snorrega ga je de grens over. Een reis vol avontuur begint. In Wamshaven wonen de vissers. Ze kunnen heel goed knopen leggen. Dat komt omdat ze hun eigen netten maken. Er is nog veel meer te ontdekken in Bambilië … de muziektent in Keverkapelle, raadsels in Miegenum en het kasteel in Driemstein. Ga mee op ontdekkingsreis in het Drasmoeras, de Ruige Verten of de Onbekende Heuvels.

De kabouters komen iedere zaterdag samen in ons clubgebouw aan [cp_modal id="cp_id_3e633"]Zuiderparklaan 16, in Terneuzen[/cp_modal]. Ze beginnen om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Heb jij ook zin om met ons mee te komen doen, kijk dan snel op onze Scout worden pagina!