Scout worden?!

Scouting EOS/St. Hubertus is een bloeiende vereniging met ruim 200 leden in Terneuzen.

Op de zaterdagmiddag biedt onze scouting gevarieerde activiteiten aan kinderen en jeugd tussen de 5 en de 18 jaar. Bij scouting staat vooral het samen doen, leren ontdekken en spelen voorop. Hoe jonger je bent hoe meer ondersteuning hier voor wordt geboden. Naarmate je ouder krijg je steeds meer zelfstandigheid. Afhankelijk van je leeftijd kan je terecht bij de Bevers, Kabouters, Welpen , Gipa's, Verkenners, Sherpa's of de Rowans.

Eerst drie keer gratis kijken
Je hoeft niet direct lid te worden, om te kijken of je het bij Scouting leuk vindt mag je namelijk de eerste drie opkomsten gratis komen kijken bij een van de speltakken. Alle speltakken van de EOS/St. Hubertus draaien op zaterdagmiddag vanaf 2 uur tot 4 uur. Wil jij een keer komen kijken? Neem dan contact met ons op en ontvang meer informatie!

En dan…. Lid worden!!!!!
Na de derde “kijk” bijeenkomst moet je het inschrijfformulier ingevuld door je ouders/verzorgers mee nemen. Als je dit inlevert bij de speltakleiding zorgen wij er voor dat je lid wordt van scouting. Maar niet alleen van onze groep maar ook van Scouting Nederland. En je kunt natuurlijk elke week naar de bijeenkomst komen en spelen met al je scouting vriendjes en vriendinnetjes!

Kosten
Helaas zijn er ook kosten aan verbonden om lid te kunnen worden. Scouting EOS/St. Hubertus heeft als doel dat scouting voor iedereen financieel toegankelijk moet zijn, als er desondanks toch nog beperkingen zijn kan men zich richten tot ingevuld door je ouders/verzorgers mee nemen. Als je dit inlevert bij de speltakleiding zorgen wij er voor dat je lid wordt van scouting. Maar niet alleen van onze groep maar ook van Stichting Leergeld. De lidmaatschap kosten zijn 125 euro per jaar. Als scouting lid dragen wij ook een verenigings-outfit, deze kunt u kopen op www.ScoutShop.nl. Verder zijn er ook nog insignes nodig informeer hier over bij de speltakleiding welke je precies nodig hebt!!

Wil je graag een keer komen kijken neem dan zo snel mogelijk contact op en vermeld hoe oud je bent, een jongen/meisje dan zorgen wij dat je snel mogelijk weet wanneer je kunt komen kijken.